MEDICINSK SLIBNING

Er til dig der ønsker huden forbedret, både synligt og mærkbart. Den anvendes til behandling/reduktion af ar, pigmentpletter, store porer, milde former for urenheder og giver huden mere glød og forebygger hudens ældning.

Hvad er medicinsk slibning?

Behandlingen udføres med en maskine som har forskellige slibehoveder, hvor der tages hensyn til hvilken hudtype du har og hvilket formål der er med behandlingen. Slibningen kan evt. kombineres med efterfølgende behandling med forskellige syrer og aktive ingredienser.

Hvilke områder kan behandles med slibning?

Den er velegnet til ansigtet, men også hals og øvre bryst kan behandles.

Hvordan foregår behandlingen?

Til maskinen er der tilkoblet vakuumsug som trækker huden op i slibehovedet og stimulerer blodcirkulationen, de dybere lag i huden og dræner talgkirtlerne.

Gør det ondt at få behandling med slibning?

Behandlingen er stort set smertefri og varer ca. 20-40 minutter afhængig af din hudkvalitet og respons på behandlingen.

Hvornår virker behandlingen?

Allerede efter første behandling vil huden være mere glat, porerne vil være mindsket og huden føles ren og mere fast. For at få de bedste resultater anbefales behandlingerne med 2 – 4 ugers mellemrum. Bedste resultat kommer når du får gentagende behandlinger op til 3 afhængig af din hudproblematik. Udover behandlingen i klinikken anbefaler vi, at du benytter produkter med aktive ingredienser som supplerer dannelsen af kollagen og giver mere ensartethed af din hud.
Hvordan og hvilke produkter du med fordel kan anvende drøftes til din behandling. Vi tilpasser efter behandlingen så den passer til dig. De produkter vi anvender er unikke og kan kun købes i klinikker med læger og sygeplejersker tilknyttet.

Er der noget som jeg særligt skal være opmærksom på før og efter behandling?

Hvis du har meget tynd hud eller mange karsprængninger anbefaler vi ikke du behandles. Har du hyppigt udbrud af herpes, kan behandlingen med slibning fremprovokere et nyt udbrud og det kan være aktuelt med en forebyggende behandling. Har du infektion eller sår på huden skal du vente med behandling til den er helet. Er du i behandling med tabl. Isotretinoin/accutin for acne skal du huske at oplyse om dette. Du skal undgå sol og solarium i 1 – 2 dage efter din behandling og evt. længere afhængig af om der er lavet kombinations behandling, da huden vil være mere sensitiv. Du kan opleve let afskalning af huden, dette er ganske ufarligt, husk blot at tilføre huden rigelig med fugt. Sjældent ses der efterfølgende rødme som svinder i løbet af få dage.