HIFU D.O.T LIFT

Til behandling af pandelinjer, øjenomgivelser, kinder, dobbelthage, kalkunhals og kæbelinje.

Hvad er HIFU?

Er en ultralydsbehandling, der virker ved at sende fokuseret energi ned i hudens dybe lag uden at beskadige hudens overflade.

HIFU er en avanceret kosmetisk teknologi til ikke-kirurgisk ansigtsløftning. Teknikken er unik i sin evne til at trænge ned i huden og arbejde dybere end andre ikke-kirurgiske behandlinger.

Hvilke områder kan behandles med HIFU?

HIFU er effektiv som hudforyngelse og opstramning og anvendes til hals og  kæbelinje. Desuden kan HIFU reducere poser under øjnene, fine linjer og rynker.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen starter med en konsultation. I enkelte tilfælde kan visse sygdomme og typer af medicin  være kontraindiceret og vil medføre at vi ikke kan tilbyde dig behandlingen.

Behandlingen starter med at huden renses af og derefter bliver de områder, der skal behandles tegnet op. Der bliver påført ultralysgel under behandlingen, for at skabe bedre kontakt mellem huden og HIFU ultralydshovedet. Efterfølgende afsluttes der med en plejende fugtgivende creme.

Gør det ondt at blive behandlet med  HIFU?

De fleste oplever HIFU som smertefri, men muligvis vil du opleve en let stikken og kortvarig smerte særligt, når du bliver behandlet over knogler og tæt ved tænderne. Du kan eventuelt forebyggende, såfremt du tåler dette, tage t. paracetamol 2 x 500 mg en time før du skal have din behandling.

Hvornår kan jeg se effekt af behandlingen?

Resultatet af ultralydsbehandlingerne er forskellig fra person til person og afhænger også af blandt andet alder, hudens tilstand og kvalitet. De første resultater ses efter 3-4 uger. Huden kan føles mere spændstig. Det optimale resultat ses ca. 6 måneder efter din behandling.

Hvor længe holder behandlingen med HIFU?

Ofte vil du have behov for en årlig behandling for fortsat at holde huden “fit”. Men dette er også individuelt og kan variere fra person til person. Nogle vil opleve resultatet holder det i 12 måneder eller længere.