HIFU D.O.T LIFT

Til behandling af pandelinjer, øjenomgivelser, kinder, dobbelthage, kalkunhals og kæbelinje.

Hvad er HIFU?

Er en ultralydsbehandling, der sender fokuseret energi ned i hudens dybe lag uden at beskadige hudens overflade. En avanceret kosmetisk-teknologi til ikke-kirurgisk ansigtsløftning. Teknikken er unik i sin evne til at trænge ned i huden og arbejde dybere end andre ikke-kirurgiske behandlinger.

Hvilke områder kan behandles med HIFU?

HIFU er effektiv som hudforyngelse og opstramning, anvendt til hals, kæbelinje, kinder, kan reducere poser under øjne, fine linjer og rynker.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen starter med en konsultation. Visse sygdomme og typer af medicin kan være kontraindiceret og derfor bevirke vi ikke har mulighed for at tilbyde dig behandling. Behandlingen starter med at h uden renses af og derefter bliver de områder der skal behandles tegnet op. Der bliver påført ultralysgel under behandling. Der afsluttes med en plejende fugtgivende creme.

Gør det ondt at blive behandlet med  HIFU?

De fleste oplever HIFU som smertefri, men muligvis vil du opleve lette stik og kortvarig smerte særligt når du bliver behandlet over knogler og tæt ved tænderne. Du kan eventuel forebyggende, såfremt du tåler dette, tage tablet paracetamol 2 x 500 mg 1 time før du skal have din behandling.

Hvornår kan jeg se effekt af behandlingen?

Resultat af ultralydsbehandlingerne varierer fra person til person og afhænger af blandt andet alder, hudens tilstand og kvalitet. De første resultater ses efter 3-4 uger, huden kan føles mere spændstig. Det optimale resultat ses ca. 6 måneder efter din behandling.

Hvorlænge holder indehaver af HIFU?

Ofte vil du have behov for en årlig behandling for fortsat at holde huden “fit”. Men dette er også individuelt og kan variere fra person til person. Nogle vil opleve det kan holde op til 12 måneder eller længere.