FILLER/JUVEDERM/BELOTERO

Til hudforyngende behandling og til genskabelse af tabt volumen i ansigtet anvender vi Juvederm® og Belotero® som begge er ikke permanente fillers.

HVAD ER IKKE PERMANENT FILLER?

De ikke permanent fillers indeholder hyaluronsyre som findes naturligt i dit eget bindevæv. De findes i forskellige typer og tilpasses den enkelte afhængig af hvilke område der behandles.

HVILKE OMRÅDER KAN BEHANDLES MED IKKE PERMANENT FILLER?

Stort set alle områder i ansigtet kan behandles. De områder som oftest behandles er læber, furen fra næsen til munden, mundvige, kindben. Jo ældre vi bliver jo mindre spændstig bliver vores hud og bindevæv. Ved hjælp af den ikke permanente filler kan vi give dit ansigt et mere friskt og ungdommeligt udseende.

Vi behandler også andre områder, hvilke behandlinger der er relevante for dig drøftes til din konsultation.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN MED IKKE PERMANENT FILLER?

Behandlingen foregår ved, at den krystal klar gel, med en meget tynd nål injiceres i huden. Der vil være mulighed for at påføre en lokal bedøvende creme såfremt du har behov for dette.

HVORNÅR VIRKER DIN BEHANDLING MED IKKE PERMANENT FILLER?

Resultatet vil være umiddelbart synligt. For at opnå bedst mulige resultat kan du med fordel vedligeholde din behandling før stoffet er fuldstændig nedbrudt.

HVOR LÆNGE HOLDER DIN BEHANDLING MED IKKE PERMANENT FILLER?

Holdbarheden af behandlingen afhænger blandt andet af, hvilke områder vi arbejder i og desuden kan det være individuelt hvor hurtig du nedbryder produktet. Gennemsnitlig holdbarhed er 5 – 12 mdr. enkelte har længere holdbarhed.
De tyndere fillers kræver 3 behandlinger med 3 – 6 ugers mellemrum herefter vil en enkelt behandling som vedligeholdelse være tilstrækkelig hver 6 – 12 mdr.