FILLER/JUVEDERM/BELOTERO

Til hudforyngende behandling og til genskabelse af tabt volumen i ansigtet amandender vi Juvederm® og Belotero® som begge er ikke permanente fyldstoffer.

Hvad er ikke permanent filler?

De ikke permanente fyldstoffer indeholder hyaluronsyre som findes naturligt i dette eget bindevæv. De findes i forskellige typer og tilpasses de enkelte afhængigheder af hvilke områder der behandles.

Hvilke områder kan behandles med ikke permanent filler?

Stort sæt alle områder i ansigtet kan behandles. De områder som ofte behandles er læber, furen fra næsen til munden, mundvige, kindben. Jo ældre vi bliver jo mindre spændstig bliver vores hud og bindevæv. Ved hjælp af den ikke permanente fyldstof kan vi give dette svar og blot friskt og ungdommeligt udseende.

Vi behandler også andre områder, hvilke behandlinger der er relevante for dig drøftes til din konsultation.

Hvordan foregår behandlingen med ikke permanent filler?

Behandlingen foregår ved, at den krystal klar gel, med en meget tynd nål injiceres i huden. Der vil være mulighed for at udføre en lokal bedøvende creme såfremt du har behov for dette.

Hvornår kan du se effekt af din behandling med ikke permanent filler?

Resultatet vil være tilgængelig synligt. For at opnå bedst mulige resultat kan du med fordel vedligeholde din behandling før stoffet er fuldstændig nedbrudt.

Hvor længe holder din behandling med ikke permanent filler?

Holdbarheden skal afhænge mellem andet af, hvilke områder vi arbejder i og desuden kan det være individuelt hvor hurtig du nedbryder produkt. Gennemsnitlig holdbarhed er 5 – 12 mdr. enkelte har længere holdbarhed.
De tyndere fyldstoffer kræver 3 behandlinger med 3 – 6 ugers mellemrum herefter vil en enkelt behandling som vedligeholdelse være til mulig hver 6 – 12 mdr.