KEMISK PEEL

Er til dig der har rødme, mild akne, pigment pletter eller ønsker at forebygge ældningstegn i ansigtshuden. Den giver huden mere glød og anvendes ofte i kombination med den medicinske slib.

Hvad er kemisk peel?

Ved behandling laver vi en kortvarig overfladisk kemisk påvirkning af huden, med et aktivt emne, ofte en syre. Man reducerer / fjerner det øverste lag af gamle hudceller og der dannes nye og friske hudceller. En nydannet hudcelle er jeg står til at danne kollagen som er afgørende for hudens spændstighed og elasticitet. Efter følgende vil dine hjemmeprodukter trænge bedre ind og virke.

Hvilke områder kan behandles med kemisk peeling?

Behandlet er velegnet til huden i ansigtet.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår ved at du får renset hud og får lavet og hudanalyse. Efter afrens af huden påføres de aktive ingredienser. Hos Kosmetisk Klinik mod Dorte Toft arbejder vi med den del af serien, som kun er forbeholdt læger og sygeplejerske. Det vil sige med ph-værdi (surhedsgrad) under 3.

Gør det ondt at få behandling med kemisk peel?

Der kan opleves prikken, kløe, irritation, stramning, rødme, hævelse og evt. skorpedannelse på de behandlede hudområder i til 3-4 uger. Der kan være øget følsomhed for vind og kulde. Der er risiko for, at huden bliver mørkere eller lysere. Sår, infektion og ardannelse forudgående sjældent.

Hvornår kan du se effekt af din behandling?

Allerede efter første behandling vil huden være mere glat, porerne vil være mindsket og huden føles ren og mere fast. For at få de bedste resultater anbefales behandlingerne med 2 – 4 ugers mellemrum. Bedste resultat kommer når du får gentagende behandling på 3 afhængige af dit hudproblematik. Udover behandling i klinikken anbefaler vi, at du benytter produkter med aktiv ingredienser som supplerer dannelsen af ​​kollagen og giver blot oprettet af din hud.
Hvordan og hvilke produkter du med fordel kan anvende drøfter til din behandling. Vi tilpasser efterbehandlingen så den passer til dig. De produkter, vi anvender, er unikke og kan kun købes i klinikker med læger og sygeplejersker tilknyttet.

Er der noget som jeg særligt skal være opmærksom på før og efter behandling?

Har du hyppigt udbrud af herpes, kan behandlingen med kemisk peel fremprovokere et nyt udbrud og det kan være aktuelt med en forebyggende behandling, dette drøftes med lægen. Har du infektion eller sår på huden skal du vente med behandling til den er helet. Er du i behandling med tabl. Isotretinoin / accutin for acne skal du huske at oplyse om dette. Du skal undgå sol og solarium i 1 – 2 dage efter din behandling og evt. længere afhængig af om der er lavet kombinationsbehandling, da huden vil være bare følsom. Du kan opleve let afskalning af huden, dette er ganske ufarligt, husk blot at tilføre huden rigelig med fugt. Sjældent ses der efter følgende rødme som svinder i løbet af få dage.