Om Klinikken

I klinikken i Viborg arbejder vi sammen om at skabe harmoni mellem dit ydre og dit indre.
Vi har mere end 8 års erfaring med kosmetiske behandlinger og gør altid vores bedste for at imødekomme
de ønsker du har.

Vi har dig i centrum og behandlingerne tilpasses individuelt.
Vi arbejder med høj faglighed og lægger vægt på din tryghed og sikkerhed.

Vi tilbyder behandling til læber, kinder, rynker samt fine linjer i ansigtet, hvor vi anvender filler/skinbooster som Juvederm®/Restylane® og /eller muskelafslappende behandling med Botox®/Vistabel®

Dorte Toft

Dorte Toft

Indehaver

Dorte Toft er uddannet sygeplejerske i 1993 og arbejdede efterfølgende som specialist inden for cardiologisk sygepleje i 15 år.

Fra 2009 – 2017 har Dorte arbejdet med huden i forbindelse med hudklinik Viborg, hvor hun har opnået stor erfaring inden for alle former for godartede og ondartede lidelser i huden.
Siden 2010 i regi af kosmetisk klinik Viborg, har hun specialiseret sig, i kosmetiske behandlinger i form af rynke behandling med filler og botox og har desuden behandlet karsprængninger på benene.

Dorte deltager i både nationale og internationale kongresser/kursus for at holde sig opdateret på den nyeste viden.
Dorte er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til at må udføre kosmetiske behandlinger, med filler, botox, mikrosklerosering, kemisk peel og laser.

Kosmetisk og dermatologisk uddannet sygeplejerske

Kim Mathias Brocks

Kim Mathias Brocks

Virksomheds ansvarlig læge

Kim Mathias Brocks er lægevidenskabelig kandidat fra Københavns universitet i 1982. Han er uddannet Speciallæge i hud- og kønssygdomme i 1996.

Han har drevet selvstændig Dermatologisk praksis i Viborg siden 2000. Siden 2008 har han specialiseret sig inden for de kosmetiske behandlinger og er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til blandt andet botox, filler, mikrosklerosering, peel og laser behandlinger.

Han har siden 2002 været tilknyttet Københavns universitet hvor han fungerer som censor. Kim Mathias Brocks har i en årrække været læge ansvarlig på Beauté Pacifique.

Han deltager jævnlig i såvel nationale som internationale kongresser med henblik på nyeste viden inden for dermatologiske og kosmetiske behandlinger.

Speciallæge i Dermatologi og venerologi

Toldboden 1, 1. sal A
8800 Viborg
Tlf.: 22822658
E-mail: info@kkdortetoft.dk